VG_DIRKS_slider_1_1.jpg

Over ons

In de huidige vorm bestaat Vakgarage Dirks sinds 2006. Wat ooit begon vanuit een passie, is uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare partner voor iedereen die behoefte heeft aan zorgeloze mobiliteit. Wij leveren betaalbare service van de hoogste kwaliteit. Dit geldt voor ons ruime assortiment topoccasions van alle merken, maar ook voor de  onderhoudswerkzaamheden. Middels grote raampartijen biedt de showroom letterlijk een kijkje in de keuken van onze werkplaats. Hoe transparant wilt u het hebben? Kwaliteit, behulpzaamheid, nauwkeurigheid, openheid en een persoonlijke benadering; die vijf zijn altijd inbegrepen. Bij elke aflevering. Bij elke service.

Winnaar Nationale Auto Awards

De drive om klanten continu het beste te bieden tegen een scherpe prijs, heeft ertoe geleid dat we door de jaren heen een steeds grotere klantengroep zijn gaan bedienen. Onze toewijding en inspanningen hebben zich onlangs uitbetaald in de vorm van een Gold Award; klanten hebben Vakgarage Dirks uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Auto Awards verkiezingen. Een geweldige eer. Daarnaast is ons autobedrijf aangesloten bij de landelijke stichting Vakgarages. Klanten hebben hierdoor een aantal extra privileges. Bekijk ze hier. Sinds 2019 zijn we met onze ruime showroom gevestigd op een centraal gelegen A-locatie in Schagen om u nóg beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij de groei van het bedrijf hebben we deze belangrijke stap kunnen zetten.

Kwaliteit als leidraad

Oprichter Jeroen Dirks legde samen met zijn partner Bianca Dijkhuis het fundament van Vakgarage Dirks – voorheen beter bekend als Autocentrum Wieringen. Het duo wordt omringd door een team van deskundigen op uiteenlopende gebieden: van inkoop tot aan verkoop, onderhoud, trekhaakmontage en meer.

Wij geloven dat het hebben van de juiste mensen op de juiste plek essentieel is om de best mogelijke kwaliteit na te streven.”

De kwaliteit vertaalt zich in uitstekend opgeleide en gecertificeerde technici met ieder hun eigen drive en specialisme. Onze specialisten beschikken over de nieuwste apparatuur, software en andere gereedschappen om hun werk optimaal te kunnen uitvoeren. Dankzij tussentijdse scholing is onze kennis altijd up-to-date en kunnen we de reeds opgedane, tientallen jaren ervaring blijven uitbreiden. Bovendien staat ons bedrijf altijd open voor nieuwe initiatieven en doen we er alles aan om een prettige werkomgeving te creëren. Dit komt de sfeer en dynamiek binnen het bedrijf ten goede.

Zorgvuldig inkoopbeleid & fotogenieke presentatie

Vakgarage Dirks verkoopt auto’s uit diverse segmenten en bouwjaren. Wij zijn merkonafhankelijk, waardoor we vraag en aanbod optimaal op elkaar kunnen afstemmen. Daarnaast hanteren we zeer scherpe prijzen voor auto’s van een hoge kwaliteit. Occasions van Vakgarage Dirks onderscheiden zich door middel van een zorgvuldig inkoopbeleid inclusief uitgebreide inspectie na binnenkomst, een technische check én een gedetailleerde behandeling van zowel het in- als het exterieur. Bovendien staan de auto’s er fris en fotogeniek bij in onze overdekte showroom. Kwaliteit mag immers gezien worden, on- én offline! Een snelle levering na aankoop is bij Vakgarage Dirks dan ook gegarandeerd. De mix van betaalbaarheid, originaliteit en betrouwbaarheid maakt dat we een groot klantbereik en netwerk hebben opgebouwd.

Specialist in hoogwaardige trekhaken

Vakgarage Dirks is een erkend BOVAG-bedrijf. Het vormt de basis van de vele garanties en zekerheden die wij als universele garage te bieden hebben. Eén daarvan is transparantie: vanuit de showroom heeft u zicht op onze ruime, schone en functionele werkplaats. Daarnaast is ons autobedrijf aangesloten bij Trekhaakcentrum.nl: wij leveren vrijwel alle type trekhaken van A-kwaliteit. Bovendien is het monteren van een trekhaak één van onze expertises. Wij bieden dit specialisme aan tegen de beste prijs-/kwaliteitverhouding en met levenslange garantie!

(Apk) goedgekeurd en verzekerd van de toekomst

Een andere zekerheid is de betaalbare autoverzekering die u bij Vakgarage Dirks afsluit. En wat te denken van de Apk-keuring uitgevoerd in ons eigen keurstation? Het vervangen van onderdelen gebeurt niet alleen door échte vakmensen, ook de onderdelen zelf zijn van A-kwaliteit.

Met een gezonde dosis ambitie ziet Vakgarage Dirks de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Vertrouwen waar u als klant op kunt bouwen. Want door mee te gaan en mee te groeien met de laatste ontwikkelingen blijven we u niet alleen vandaag en morgen, maar ook op de lange termijn zo goed mogelijk van dienst. U bent van harte welkom!

Service voor het leven

Service van Vakgarage Dirks heeft u voor het leven. Dit betekent dat u ook na aankoop van uw occasion op ons kunt rekenen. Dankzij mobiliteitsgarantie blijft het rijden van uw auto een zorgeloze aangelegenheid. Puur vakmanschap uitgevoerd door een team van gedreven én bedreven technici moet ertoe leiden dat rijden comfortabel en leuk is – maar vooral ook blijft. Heeft u tóch een onverwachtse tegenvaller? Dan helpt onze pechhulpservice u gegarandeerd snel weer op weg!