Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Dirks in Schagen

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed da tall-season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Dirks beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Dirks zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Dirks winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All season banden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Vakgarage Dirks gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Schagen (Noord-Holland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage Vakgarage Dirks biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Schagen bent u Vakgarage Dirks altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage Dirks
Zuiderweg 10
1741 NA

tel.: 0224-237373
mail: info@vakgaragedirks.nl